Чемпіонат Ужгорода з футболу: результати поєдинків 7-го туру

Днями на стадіонах «Автомобіліст» і «Авангард» тривали ігри сьомого туру чемпіонату Ужгорода з футболу 2024.

Пропонуємо вашій увазі результати матчів 7-го туру: Продовжити читання “Чемпіонат Ужгорода з футболу: результати поєдинків 7-го туру”

 

«Миротворець» продовжує викривати інтернет-пропагандистів, що поширюють проросійські наративи

До бази «Миротворця» продовжують потрапляти власники сторінок в соцмережах «TikTok» «Instagram», каналів в «Youtube» та «Telegram», які сприяють незаконному перетину кордону України, перешкоджають законній діяльності ЗСУ, підривають обороноздатність країни та зривають мобілізаційні заходи на користь російських загарбників. Продовжити читання “«Миротворець» продовжує викривати інтернет-пропагандистів, що поширюють проросійські наративи”

 

СБУ затримала функціонера релігійної організації, який допомагав чоловікам ухилятися від мобілізації

На Закарпатті СБУ затримала функціонера релігійної організації, який допомагав чоловікам ухилятися від мобілізації
Служба безпеки викрила функціонера місцевої релігійної організації, який допомагав потенційним призовникам «ухилятися» від мобілізації з псевдорелігійних переконань.

Для реалізації оборудки, зловмисник виготовляв своїм «клієнтам» фіктивні документи про приналежність до релігійної організації. Це дозволяло призовникам уникати призову через їх начебто «релігійні переконання».
Вартість виготовлення пакету документів становила 1,5 тисячі доларів США. Продовжити читання “СБУ затримала функціонера релігійної організації, який допомагав чоловікам ухилятися від мобілізації”

 

Сьогодні вночі частково зупинять роботу КПП «Ужгород»

Сьогодні, в ніч з 30 на 31 липня, у зв’язку з оновленням серверного програмного забезпечення ЄАІС Держмитслужби, частково призупиняється робота митного оформлення та пропуску громадян і транспортних засобів.

Це стосується пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» на українсько-словацькому кордоні. Продовжити читання “Сьогодні вночі частково зупинять роботу КПП «Ужгород»”

 

На Закарпатті цьогоріч виникло 360 пожеж в екосистемах

Рятувальники невтомно повторюють: не паліть суху траву! Але ж чомусь не всім дано це збагнути. Від початку року вже 360 разів природа страждала від недбалих рук паліїв. Тільки за минулі вихідні в нашому регіоні сталося 15 пожеж, з яких половина – це загорання сухотрав’я, чагарників та сміття.

Здається, що там тієї пожежі сухостою? Маленький вогник, що непомітно тліє серед сухої трави… Але не варто недооцінювати ситуацію – за мить усе живе може перетвориться на чорне згарище… Продовжити читання “На Закарпатті цьогоріч виникло 360 пожеж в екосистемах”