Закарпатка втрапила у халепу через контрабандні сигарети

На митному посту «Малий Березний», що на кордоні зі Словаччиною, закарпатські митники спільно з прикордонниками виявили в автомобілі подвійне дно з прихованими майже двома тисячами пачками тютюновими виробами.

Жителька Закарпаття виїжджала з України на «Мерседес-Бенц» до сусідньої держави. Під час проходження митного контролю скерувала свій автомобіль у «зелений коридор», демонструючи дотримання вимог законодавства. Усно підтвердила, що нічого прихованого через кордон не переміщує. Продовжити читання “Закарпатка втрапила у халепу через контрабандні сигарети”

 

Стало відомо, коли на Закарпатті лемки запалять свою ватру

Туристичний інформаційний центр “Турінформ Закарпаття” повідомляє, що “Лемківська ватра 2024” відбудеться 24 серпня 2024 року в мальовничому селі Ворочево. Початок заплановано на 15:00, обіцяючи день, сповнений багатими традиціями, живою музикою та цікавими заходами.

Як повідомив Іван Погоріляк, голова Перечинської громади, “Лемківська Ватра 2024” буде незабутньою подією, головне, це буде дійство для дітей та батьків. Продовжити читання “Стало відомо, коли на Закарпатті лемки запалять свою ватру”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

  • вулиця Собранецька, в районі будинків №32 та 35;
  • вулиця Доманинська, в районі будинку №232;
  • проспект Свободи, в районі будинку №37;
  • вулиця Кошицька, в районі будинків №30 (готель “Світанок”);
  • вулиця Палая (Тельмана), в районі будинів №2 та 3.

Продовжити читання “До уваги водіїв!”

 

В Ужгороді підняли прапор Національного олімпійського комітету України

В Ужгороді на якийсь час площа Народна готувалася стати олімпійською. Адже на честь Ігор у Парижі та виступу на них українських спортсменів вирішили підняти прапор Національного олімпійського комітету України.

Серед вітчизняних атлетів у Франції будуть і вихованці закарпатського спорту. Загалом на Іграх ХХХІІІ Олімпіади змагатимуться 10714 атлетів із 206 країн у 32 видах спорту. Незважаючи на тривалу війну, у 26 видах спорту виступатимуть і представники України. Олімпіада ж у Франції триватиме з 26 липня до 11 серпня.
Продовжити читання “В Ужгороді підняли прапор Національного олімпійського комітету України”