СБУ та НАБУ зібрали масштабну доказову базу у справі нафтопроводу «Самара-Західний напрямок» і повідомили про підозру Медведчуку та його спільникам

Служба безпеки та НАБУ зібрали масштабну доказову базу, яка доводить незаконність приватизації державного нафтопроводу «Самара-Західний напрямок» у 2015 році. Наразі про підозру повідомлено екснардепу Віктору Медведчуку та чотирьом представникам колишнього топменеджменту «Прикарпатзахідтрансу», які заволоділи та управляли нафтопроводом.

Відповідно до вчинених злочинів, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора та Харківської обласної прокуратури підозра оголошена за такими статтями Кримінального кодексу України:

Продовжити читання “СБУ та НАБУ зібрали масштабну доказову базу у справі нафтопроводу «Самара-Західний напрямок» і повідомили про підозру Медведчуку та його спільникам”

 

В Ужгороді патрульні врятували чоловіка з ножовим пораненням

Днями в Ужгороді чоловік отримав удар ножем і потребував негайної допомоги.

На місце події прибули патрульні, які надали домедичну допомогу: наклали бинтову пов’язку на рану, зафіксували турнікет та зупинили кровотечу. Продовжити читання “В Ужгороді патрульні врятували чоловіка з ножовим пораненням”

 

Бомбер з пластику: закарпатка показала як можна берегти природу (ФОТО)

Українська дизайнерка, родом з Мукачева, Ольга Стеблак вирішила зробити стильний бомбер з використаних пластикових торбинок.

Основна ідея – привернути увагу до зміни клімату та забруднення планети. Дизайнерка закликає не купувати пластикові торбинки і решту пластикового непотребу. Продовжити читання “Бомбер з пластику: закарпатка показала як можна берегти природу (ФОТО)”

 

“Закарпаттяобленерго” скасувало графіки відключень до 18.00 години

За розпорядженням диспетчера НЕК “Укренерго”, “Закарпаттяобленерго” скасує графік погодинних відключень в усіх чергах до 18.00 години.