В Ужгороді покажуть кіно просто неба

25 липня, четвер, «Кінозал ім. Стенлі Кубріка» пропонує до перегляду стрічку Дзиґи Вертова «Людина з кіноапаратом» (1929) у авторському музичному супроводі Антона Дегтярьова.

Місце показу – «сцена просто неба» Закарпатського облмуздрамтеатра (вул. І. Чендея, 12). Продовжити читання “В Ужгороді покажуть кіно просто неба”

 

Закарпатець в суді погодився йти до війська і уник покарання за ухилення від мобілізації

Реальний термін покарання суд замінив на 1,5 роки умовного

Іршавський районний суд визнав винним місцевого мешканця Івана Микиту в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив йому 3 роки позбавлення волі. Реальний термін покарання суд замінив на 1,5 роки умовного. Продовжити читання “Закарпатець в суді погодився йти до війська і уник покарання за ухилення від мобілізації”

 

На Ужгородщині у дворі будинку горів автомобіль

23 липня о 03:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання автомобіля Ford Transit, який стояв у дворі житлового будинку на вул. Йожефа Бокайси у с. Галоч Ужгородського району.

Як з’ясувалося, група фахівців із будівельних робіт прибула на Закарпаття з іншої області й зупинилася переночувати в цій оселі, а вночі власниця помешкання побачила, що їх транспортний засіб горить Продовжити читання “На Ужгородщині у дворі будинку горів автомобіль”

 

Як «едельвейси» відпрацьовують штурм окопів, готуючись до будь-яких викликів на полі бою (ВІДЕО)

Тільки постійні навчання та тренування, тільки відточування своїх дій до автоматизму дають можливість в бою знищити супротивника, а самому вижити.

Як «едельвейси» відпрацьовуюсь штурм окопів, готуючись до будь-яких викликів на полі бою показали в 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді Продовжити читання “Як «едельвейси» відпрацьовують штурм окопів, готуючись до будь-яких викликів на полі бою (ВІДЕО)”

 

Ветерани-підприємці можуть використовувати бренд, маркуючи продукцію графічним зображенням “Створено Захисниками”

Це допоможе просувати ветеранський бізнес, зробити його видимим і впізнаваним.

Хто може використовувати маркування “Створено Захисниками” і що для цього необхідно – дивіться інформацію на слайдах 👇
Продовжити читання “Ветерани-підприємці можуть використовувати бренд, маркуючи продукцію графічним зображенням “Створено Захисниками””