Патрульні через балкон пробиралися до квартири, де була зачинена дитина

Подія трапилась на вулиці Заньковецької в Ужгороді. На службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що на балконі багатоквартирного будинку уже тривалий час перебуває малолітня дитина.

Патрульні прибули за адресою та з’ясували, що 5-річна дівчинка залишилась одна в помешканні і не може відкрити двері. Продовжити читання “Патрульні через балкон пробиралися до квартири, де була зачинена дитина”

 

Неподалік від кордону зі Словаччиною виявили труп українця

На Закарпатті неподалік від україно-словацького кордону виявили тіло 29-річного жителя Полтавщини. Труп пролежав у лісі декілька діб.

Про це повідомляють у прес-службі Державної прикордонної служби України. Продовжити читання “Неподалік від кордону зі Словаччиною виявили труп українця”

 

Закарпатський облмуздрамтеатр підвів підсумки сезону

Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв підбив підсумки 78-го театрального сезону.

Колектив представив 11 прем’єр, показав 211 вистав, започаткував театральний фестиваль актуальної драматургії «Драма сьогодення», виграв грант у межах програми «Культура без бар’єрів» від Українського культурного фонду, а також втілили три ініціативи на підтримку Збройних Сил України. Продовжити читання “Закарпатський облмуздрамтеатр підвів підсумки сезону”