В Ужгороді відкрили нові спортивні майданчики

В Ужгороді на дві фізкультурно-спортивні локації стало більше.

В одному з міських парків відкрили сучасні майданчики. Необхідні компоненти для майданчиків поставив місцевий виробник. Ідею реалізували в парку з урахуванням звернень громадян.
Продовжити читання “В Ужгороді відкрили нові спортивні майданчики”

 

У потязі Ужгород – Запоріжжя від задухи померла людина

Про це повідомила пасажирка, мисткиня із Запоріжжя Інеса Воронова, у купе якої стався інцидент.

Жінка стверджує, що у новому потязі не працював кондиціонер і дихати було практично нічим. Ось її пряма мова:
Продовжити читання “У потязі Ужгород – Запоріжжя від задухи померла людина”

 

«Ужгородські лісоруби» змагаються в Кубку України

Минулого вікенду у Вінниці відбулися матчі 3-го туру Кубка України з флаг-футболу серед чоловічих команд.

«Ужгородські лісоруби» провели чотири гри, в яких здобули три перемоги. Наші спортсмени обіграли «Вінницьких вовків»-2 (43:13), «Здолбунівських орлів» (37:36), «Дніпровські ракети» (25:20) та зазнали фіаско в протистоянні з «Вінницькими вовками» (12:40). Продовжити читання “«Ужгородські лісоруби» змагаються в Кубку України”

 

Зайшов у двір і загриз собаку: у селі на Закарпатті камери зафіксували вовка (ФОТО, ВІДЕО)

Хижак розгулював поміж хат у селі Порошково, що неподалік Перечина. Про це повідомили в Закарпатському обласному товаристві мисливців та рибалок.

Сталося це напередодні близько другої ночі. Вовка зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження. Він зайшов прямо на подвір’я до людей і викрав собаку. Продовжити читання “Зайшов у двір і загриз собаку: у селі на Закарпатті камери зафіксували вовка (ФОТО, ВІДЕО)”

 

Тимчасове ускладнення проїзду на перехресті вулиць Панькевича та Айвазовського

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на перехресті вулиць Панькевича та Айвазовського.

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, можливе ускладнення проїзду на ділянці автошляху, в районі проведення робіт. Продовжити читання “Тимчасове ускладнення проїзду на перехресті вулиць Панькевича та Айвазовського”