Центр «Миротворець» почав вносити в базу власників Telegram – каналів , які здійснюють перешкоджання законній діяльності ЗСУ та працівників силових структур

Центр «Миротворець» почав вносити в базу власників Telegram – каналів, які здійснюють перешкоджання законній діяльності ЗСУ та працівників силових структур, а також підрив обороноздатності України та зрив мобілізаційних заходів в інтересах російсько-фашистських загарбників.

Днями понад чотири десятки «лідерів громадської думки», які висловлювали проросійські погляди, толерували російську агресію, а також висловлювалися проти мобілізації в Україні, опинилися на сайті «Миротворець». Продовжити читання “Центр «Миротворець» почав вносити в базу власників Telegram – каналів , які здійснюють перешкоджання законній діяльності ЗСУ та працівників силових структур”

 

На Ужгородщині двічі гасили пожежі на сміттєзвалищах

Перше повідомлення до Служби порятунку надійшло о 15:05 про те, що у м. Чоп на вулиці Берега, де знаходиться полігон твердих побутових відходів, горить сміття. На місце було залучено 11 рятувальників та три одиниці техніки з м. Чоп, м. Ужгород та с. Велика Добронь. Локалізувати вогонь на площі 200 кв.м бійцям ДСНС вдалось о 16:11, а ліквідувати тільки о 20:53.

Вдруге о 23:47 вогнеборці м. Ужгород вирушили на полігон твердих побутових відходів, що у с. Барвінок. В цьому випадку надзвичайникам вдалось зупинити полум’я на площі 200 кв.м о 00:45. Остаточна ліквідація тривала до 02:51. Продовжити читання “На Ужгородщині двічі гасили пожежі на сміттєзвалищах”

 

❗️🌧Закарпатський обласний центр з гідрометеорології дав штормове попередження:

Сьогодні вдень та наступної ночі по Закарпатській області та по Ужгороду очікуються грози зі значними дощами (15-29 мм / 12 год і менше) та шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. В окремих пунктах град (діаметр 6-19 мм) (І рівень небезпечності, жовтий).

Нагадуємо: така негода може вплинути на електрообладнання. Навіть якщо світло відключають за графіком, варто дотримуватися правил: Продовжити читання “❗️🌧Закарпатський обласний центр з гідрометеорології дав штормове попередження:”

 

СБУ затримала агента фсб, який коригував ракетні удари по Одесі

Служба безпеки затримала ще одного агента фсб в Одесі. Зловмисник збирав координати для нової серії ракетно-дронових ударів по місту.

Серед пріоритетних цілей ворога були бойові позиції систем ППО, які обороняють повітряний простір обласного центру.
Щоб виявити геолокації українських військ, фігурант на власному авто об’їжджав місто та його околиці, де приховано фотографував потрібні йому об’єкти. Продовжити читання “СБУ затримала агента фсб, який коригував ракетні удари по Одесі”

 

СБУ та ДБР затримали одного з головних митників на Прикарпатті, який вимагав хабарі з імпортерів

Служба безпеки та ДБР ліквідували корупційну схему на Івано-Франківській митниці. У результаті комплексних заходів в обласному центрі затримано керівника одного з ключових управлінь митного органу.
За даними слідства, чиновник організував злочинний механізм одержання грошей від представників компаній-імпортерів.

В обмін на хабарі посадовець «гарантував» підприємцям не створювати штучні перешкоди під час митного оформлення їхніх товарів.
Для реалізації «схеми» фігурант залучив декількох митних брокерів з Івано-Франківської та Закарпатської митниць.
Один з них був залучений до оборудки як посередник для передачі хабарів від підприємців.
Співробітники СБУ задокументували 4 факти отримання фігурантами неправомірної вигоди.
Після цього правоохоронці затримали організатора злочину та посередника на гарячому під час одержання нового «траншу». Продовжити читання “СБУ та ДБР затримали одного з головних митників на Прикарпатті, який вимагав хабарі з імпортерів”