До уваги мешканців міста!

Шановні мешканці!

Повідомляємо, що в зв’язку з понаднормовою кількістю опадів в Ужгородському районі, різко підвищилась мутність води в дериваційному каналі річки Уж.

У зв’язку з цим, КП «Водоканал м. Ужгород» вимушений тимчасово перейти на зменшення об’єму подачі води споживачам з поверхневого водозабору, з якого здійснюється водопостачання правобережної частини міста та, частково, промислової зони. Наголошуємо, що водозабір «Минай», який забезпечує лівобережну частину міста – працює в штатному режимі. Продовжити читання “До уваги мешканців міста!”

 

Електрики стане більше вже у найближчі 5 діб

Пов’язано це із завершенням ремонту одного блоку АЕС і зменшенням спеки.

Сьогодні на Закарпатті введено ГПВ, який згідно з лімітами передбачає до 16 годин відключення світла на добу. Це повʼязано із аномально високими температурами та увімкненням великої кількості кондиціонерів і фільтро-вентиляційного обладнання. Продовжити читання “Електрики стане більше вже у найближчі 5 діб”

 

Тимчасове ускладнення проїзду на вулиці Айвазовського

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Айвазовського, в районі дитячого садка №16.

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, можливе ускладнення проїзду на ділянці автошляху, в районі проведення робіт. Продовжити читання “Тимчасове ускладнення проїзду на вулиці Айвазовського”

 

На Закарпатті фотопастка зафіксувала зграю з понад 10 шакалів (ФОТО)

Зграя шакалів нещодавно була зафіксована фотопасткою в районі міста Виноградів.

Однією з ключових причин цього явища є заборона полювання на диких тварин в Україні. Це призвело до збільшення популяцій не лише шакалів, але й вовків, про яких також повідомляють у цій місцевості. Продовжити читання “На Закарпатті фотопастка зафіксувала зграю з понад 10 шакалів (ФОТО)”