СБУ готує для Гааги доказову базу щодо масового використання рашистами протипіхотних мін проти цивільного населення України

Служба безпеки готує масштабну доказову базу, яка свідчить про свідоме використання рф протипіхотних мін щодо цивільного населення України.

Це є навмисним порушенням міжнародного права, законів та звичаїв війни.
З початку повномасштабного вторгнення через ворожі вибухові пристрої постраждало понад 1 тис. мирних жителів, з яких 297 – загинули. Серед них – багато дітей.
Продовжити читання “СБУ готує для Гааги доказову базу щодо масового використання рашистами протипіхотних мін проти цивільного населення України”

 

Стартував сезон кавунів: Ціни та попит на Закарпатті (ВІДЕО)

Сезон кавунів стартував! Смугаста ягода – своєрідний символ літа, а ще не тільки смачна, а й дуже корисна! Адже тамує спрагу в спекотні дні та містить багато вітамінів. Перші цьогорічні кавуни заполонили полиці магазинів, торгують вже й на вулиці.

А от на ринках, ще й куштувати дають.35 гривень за кілограм – найдешевша ціна кавуна на центральному ринку Ужгорода. Серед них і наші – закарпатські. Продавчиня Наталія ділиться лайфхаками, як вибрати солодкий та спілий кавун. Продовжити читання “Стартував сезон кавунів: Ціни та попит на Закарпатті (ВІДЕО)”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

  • вулиця Капушанська, в районі будинку №57;
  • вулиця Палая (Тельмана), в районі будинку №59.

Продовжити читання “До уваги водіїв!”

 

Цієї неділі в Ужгороді знову проведуть благодійний велозаїзд Big City Ride

Цієї неділі в Ужгороді знову проведуть благодійний велозаїзд Big City Ride

14.07 Неділя
17:30 – збір пл. Народна (біля ОДА)
Старт – 18:00
Дрескод: речі жовтого і блакитного кольорів. Продовжити читання “Цієї неділі в Ужгороді знову проведуть благодійний велозаїзд Big City Ride”