СБУ затримала керівників Департаменту Держмитслужби, які «обклали даниною» регіональні митниці

Служба безпеки спільно з Офісом Генерального прокурора ліквідувала масштабну корупційну схему в Центральному апараті Державної митної служби.

У результаті комплексних заходів у Києві затримано директора Департаменту відомчої безпеки та контролю Держмитслужби та його заступника.

За даними слідства, чиновники систематично вимагали неправомірну вигоду з керівників регіональних митниць. Продовжити читання “СБУ затримала керівників Департаменту Держмитслужби, які «обклали даниною» регіональні митниці”

 

«Будівельник» лідирує у чемпіонаті Ужгорода з футболу

Нещодавно відбулися поєдинки 4-го туру чемпіонату Ужгорода з футболу 2024.

Пропонуємо вашій увазі результати ігор четвертого туру: Продовжити читання “«Будівельник» лідирує у чемпіонаті Ужгорода з футболу”

 

Понад два десятки питань розглянули сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради

Понад два десятки питань розглянули сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

Зокрема, члени виконкому затвердили результати конкурсного відбору «Цікава ідея – успішна громада», який проводило управління у справах культури, молоді та спорту міськради. Це конкурс молодіжних власних ініціатив, програм, ідей для реалізації в Ужгородській міській територіальній громаді. Продовжити читання “Понад два десятки питань розглянули сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради”

 

В Ужгороді на вулиці серед дня загорілося дерево

Учора, у вівторок, 9 липня, о 14:47, до рятувальників надійшло повідомлення про загорання дерева в місті Ужгород,на вулиці Собранецькій.

Вогнем пошкоджено стовбур дерева. Продовжити читання “В Ужгороді на вулиці серед дня загорілося дерево”

 

СБУ затримала агента фсб, який готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах ЗСУ

Служба безпеки затримала ще одного російського агента, який діяв на півночі України.

Зловмисник готував ракетні удари по підрозділах ЗСУ та об’єктах паливно-енергетичного комплексу у Київській та Чернігівській областях.
Серед основних цілей ворога були військові аеродроми та підрозділи ППО, а також нафтопереробні заводи, паливні склади та ключові енергогенеруючі підприємства.
Продовжити читання “СБУ затримала агента фсб, який готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах ЗСУ”