СБУ викрила корупційну схему в Ужгородському управлінні ДСНС, яка ставила під загрозу життя громадян

СБУ ліквідувала корупційну схему в Ужгородському районному управлінні ГУ ДСНС в Закарпатській області. Злочинна діяльність полягала у системному отриманні хабарів від підприємців за погодження дозвільної документації.

Учасниками злочинної схеми були двоє посадовців районного управління. Вони вимагали від керівників закладів громадського харчування хабарі за отримання дозвільної документації, необхідної для ведення підприємницької діяльності. Продовжити читання “СБУ викрила корупційну схему в Ужгородському управлінні ДСНС, яка ставила під загрозу життя громадян”

 

Ужгородці перемогли на всеукраїнському турнірі з пляжного волейболу

Нещодавно на піщаних майданчиках ужгородського стадіону «Авангард» відбувся всеукраїнський турнір з пляжного волейболу «Uzhhorod Open» серед юнаків 2009 р. н.

У боротьбу за нагороди вступило 30 команд. Більшість учасників представляла Ужгород. Також були гості з Ужгородщини, Берегівщини, Сваляви, Луцька, Стрия і Стрийського району. Вже за підсумками перших ігор можна було виокремити пари, які значно переважали свої суперників і були спроможні боротися за найвищі місця. Продовжити читання “Ужгородці перемогли на всеукраїнському турнірі з пляжного волейболу”

 

СБУ отримала нові докази, які підтверджують, що росія ударила по «Охматдиту» ракетою Х-101 (ФОТО)

Зокрема, на місці трагедії знайдено уламок двигуна крилатої ракети Х-101.

Окрім того, слідчі СБУ виявили: Продовжити читання “СБУ отримала нові докази, які підтверджують, що росія ударила по «Охматдиту» ракетою Х-101 (ФОТО)”

 

Нацгвардійці здали в Ужгороді 15 літрів крові для поранених побратимів

Десятки солдатів, сержантів та офіцерів відгукнулись на заклик лікарів про допомогу.

Офіцер Національної гвардії Михайло Кошеля вперше здає кров. Каже, що не вагався жодної хвилини, коли дізнався про термінову потребу. Продовжити читання “Нацгвардійці здали в Ужгороді 15 літрів крові для поранених побратимів”

 

Повінь на Закарпатті: тривають пошуки жінки, яку віднесло течією

У селі Буковець Мукачівського району через сильні дощі з градом почалася повінь. Правоохоронці та рятувальники шукають жінку, яку віднесло течією річки у невідомому напрямку

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Закарпатській області. Продовжити читання “Повінь на Закарпатті: тривають пошуки жінки, яку віднесло течією”