На Закарпатті відбудеться щорічний благодійний забіг

Сьомий щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» відбудеться 31 серпня. Вчетверте він пройде і в обласному центрі Закарпаття.

Цей патріотичний забіг проводиться з метою вшанування подвигу захисників і захисниць, які загинули, виборюючи незалежність і територіальну цілісність України, наголосив під час брифінгу заступник голови Закарпатської ОВА Юрій Гузинець. Продовжити читання “На Закарпатті відбудеться щорічний благодійний забіг”

 

В Ужгороді патрульні затримали пʼяного водія

Ужгородські патрульні зупинили водія, який порушив ПДР, рухаючись на авто Peugeot.

Під час спілкування патрульні виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння, тому одразу запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою Драгера. Результат – 0,81 проміле, а це у 4 рази перевищує норму алкоголю в крові. Продовжити читання “В Ужгороді патрульні затримали пʼяного водія”

 

Працівниці міськради Ужгорода повідомили про підозру у незаконному виведенні 20 соток землі аеропорту

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області повідомили про підозру колишній працівниці Ужгородської міської ради у зловживанні службовим становищем.
Продовжити читання “Працівниці міськради Ужгорода повідомили про підозру у незаконному виведенні 20 соток землі аеропорту”

 

На Закарпатті ухилянт порізав вени, аби уникнути мобілізації

Чоловік на Закарпатті вирішив порізати собі вени в туалеті військового комісаріату, щоб уникнути призову в армію. Його знайшли працівники комісаріату і викликали швидку допомогу. Про це повідомляє Закарпатський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

«Повідомляємо, що цей громадянин під час перевірки його військових даних не представив військового документа й не приховував свого бажання не служити», – йдеться в повідомленні.
Продовжити читання “На Закарпатті ухилянт порізав вени, аби уникнути мобілізації”

 

Закарпатські легкоатлети виступили на чемпіонаті України

Днями у Львові тривав чемпіонат України з легкої атлетики, а також командний чемпіонат України з багатоборства серед дорослих і молоді.

Учасники змагалися у бігових дисциплінах (100, 200, 400, 800, 1500 і 5000 метрів, а також 110, 400 і 3 000 м із бар’єрами), естафетному бігу (4х100 і 4х400 м), стрибкових дисциплінах (стрибки у висоту, в довжину, стрибки з жердиною, потрійний стрибок), видах метань (диска, молота, списа, а також штовханні ядра), десяти- та семиборстві. Загалом на старт виходили майже пів тисячі спортсменів, які представляли 23 області України та місто Київ.
Продовжити читання “Закарпатські легкоатлети виступили на чемпіонаті України”