Ціни на квартири в Ужгороді різко зросли

Ціни на квартири в Ужгороді різко зросли під час повномасштабної війни. У результаті за темпами подорожчання це місто опинилося на першому місці. Зросли ціни як на оренду, так і на купівлю.

Про це йдеться у матеріалі, який незабаром буде опубліковано. У 2021-му середня вартість оренди однокімнатної квартири в Ужгороді була на рівні 5,6 тис. грн, йдеться в даних великого порталу нерухомості. Зараз, згідно з даними Lun, вартість оренди однокімнатної квартири досягає 17,7 тис. грн. Ціна зросла навіть порівняно з червнем 2023-го, тоді квартиру можна було орендувати за 13 тис. грн. Продовжити читання “Ціни на квартири в Ужгороді різко зросли”

 

«Закарпатські Шаркані» залишилися без медалей

Минулого вікенду на львівському стадіоні «Юність» відбувся фінальний тур чемпіонату України з регбіліг серед команд Суперліги.

Учасниками всеукраїнських змагань були чотири колективи: «Збірна Харківської області», «Lviv Tigers» (Львів), «West Giants» (збірна Рівного та Івано-Франківська) і «Закарпатські Шаркані». У рамках заключного, 2-го, туру наші спортсмени зіграли три ігри і зазнали трьох поразок. Продовжити читання “«Закарпатські Шаркані» залишилися без медалей”

 

На Ужгородщині двоє неповнолітніх на мотоциклі зіткнулись з автомобілем (ФОТО)

1 липня, у місті Чоп, 15-річний водій мотоцикла “Spark” разом з 13-річним пасажиром перетинав другорядну вулицю, коли виникло зіткнення з автомобілем “Ford”.

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області зазначає, що за кермом автомобіля знаходився 67-річний чоловік. Продовжити читання “На Ужгородщині двоє неповнолітніх на мотоциклі зіткнулись з автомобілем (ФОТО)”

 

Закарпатська митниця: за перше півріччя 2024 року до Держбюджету скеровано майже 10,5 мільярдів

За січень-червень 2024 року Закарпатська митниця перерахувала до головної скарбниці України 10 млрд. 422,8 млн. грн митних платежів, що на 1,8 млрд. грн більше за доведені планові показники Держмитслужби.

За червень п.р. надходження до Держбюджету становили 1 млрд. 542,5 млн. грн (101,4% від доведеного індикативного показника). Продовжити читання “Закарпатська митниця: за перше півріччя 2024 року до Держбюджету скеровано майже 10,5 мільярдів”