В Ужгороді проведуть забіг на підтримку ЗСУ

Благодійний забіг «TOP GUN UZHHOROD: F-16» відбудеться цієї неділі, 4 серпня, в Ужгороді. Бігова спільнота «Іршава-біговий клуб» організовує забіг вулицями міста.


Учасники можуть обрати один із двох маршрутів: Продовжити читання “В Ужгороді проведуть забіг на підтримку ЗСУ”

 

На Закарпатті один із найнижчих рівнів несплати комунальних послуг в Україні (ФОТО)

“Опендатамедіа” оприлюднили дані по областях де вказали рівні несплати комунальних послуг по усій Україні.

Станом на початок липня 2024 року в Україні зафіксовано понад 700 тисяч боргів за комунальні послуги, що на 37% більше, ніж до початку війни. Продовжити читання “На Закарпатті один із найнижчих рівнів несплати комунальних послуг в Україні (ФОТО)”

 

В Ужгороді патрульні допомогли пернатому, який заплутався в мотузці (ВІДЕО)

Вчора вранці, близько 8-ї години, закарпатські патрульні отримали незвичне звернення. У ньому йшлося про птаха на річці Уж, який не може самостійно пересуватися.

Поліцейські прибули на місце, де їх зустрів заявник, який вказав на лебедя, що заплутався в мотузці й не міг відплисти від берега. Патрульний Руслан Бабидорич повільно підійшов до птаха і вже за кілька хвилин, розмотавши мотузку, визволив лебедя. Будьте чуйними й допомагайте тим, хто цього потребує. Продовжити читання “В Ужгороді патрульні допомогли пернатому, який заплутався в мотузці (ВІДЕО)”

 

Футбольний Ужгород: у чемпіонаті міста зіграно матчі 7 туру

Матчі видалися результативними та розмаїтими.

Основні змагання з футболу в обласному центрі тривають. У 7 турі в чемпіонаті Ужгорода зафіксовано такі результати: Продовжити читання “Футбольний Ужгород: у чемпіонаті міста зіграно матчі 7 туру”

 

На Закарпатті листоноша Укрпошти забрав з опломбованого мішка 29 тисяч гривень

Листоноша, який поцупив 29 тисяч гривень з автомобіля Укрпошти, визнав свою вину, але при призначенні покарання просив врахувати наявність на його утриманні двох неповнолітніх дітей

Листоноша поцупив з опломбованого страхового мішка службового автомобіля кошти. Своїми діями він завдав збитків Укрпошті на суму 29 тисяч гривень. Про це йдеться у вироку Іршавського районного суду Закарпатської області, опублікованому 21 червня 2024 року. Продовжити читання “На Закарпатті листоноша Укрпошти забрав з опломбованого мішка 29 тисяч гривень”