В Ужгороді сьогодні перекриють дороги через святкування Дня Конституції України

28 червня, із 18:00 години до 23:00 години буде перекрито вулицю Олександра Довженка (від перехрестя з вул. Клари Балог (колишня вулиця Крилова ) до пл. Жупанатської.

Також буде ускладнено рух транспортних засобів з 21:45 години до 22:20 години за маршрутом: пл. Поштова – вул. Олександра Довженка – пл. Народна – вул. Володимира Гошовського – пл. Захисників України – міст Томаша Масарика – пл. Богдана Хмельницького – пр. Свободи до перехрестя з вул. Марії Заньковецької та у зворотному напрямку для благодійного забігу «Ужгородський Night Run».
Продовжити читання “В Ужгороді сьогодні перекриють дороги через святкування Дня Конституції України”

 

На Закарпатті негода повалила декілька дерев (ФОТО)

Вчора надвечір шкавалисті пориви вітру повалили два дерева на території Ужгородського та Мукачівського районів. В одному з випадків стовбур перегородив автошлях міжнародного значення М06 Київ-Чоп у с. Сюрте на вулиці Ракоці. Продовжити читання “На Закарпатті негода повалила декілька дерев (ФОТО)”

 

Тимчасове призупинення водопостачання в центральній частині міста, в зв’язку з ремонтними роботами

Повідомляємо, що працівниками дільниці водопровідної мережі будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, в районі перехрестя вулиць Другетів та Сільвая. В зв’язку з цим, з 9:30 і до завершення робіт буде призупинено подачу водопостачання з насосно-фільтрувальної станції №1.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься в районі площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова, Сільвая, Другетів. У меншій мірі, можливе пониження тиску водопостачання в районі вулиць Мукачівська, Одеська, Руська та площі Петефі. Продовжити читання “Тимчасове призупинення водопостачання в центральній частині міста, в зв’язку з ремонтними роботами”