Курсування соціального автобуса на території сіл Оноківської сільради призупинено

До відома мешканців Оноківської сільської ради, у зв’язку із мобілізаційними заходами та відсутністю водіїв, які забезпечували курсування «Соціального автобуса», з 25.06.2024 р. «Соціальний автобус» призупиняє курсування на території сіл Оноківської сільської ради, яке здійснювалося щовівторка та щочетверга.

У разі поновлення курсування «Соціального автобуса» в майбутньому будемо інформувати додатково.
Продовжити читання “Курсування соціального автобуса на території сіл Оноківської сільради призупинено”

 

В Ужгороді по гарячих слідах виявили грабіжника

Подія трапилась учора, близько 13-ї години, на проспекті Свободи, в Ужгороді. На службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про грабіж.

Миттєво прибувши на місце події, поліцейські виявили заявника, який повідомив, що на вулиці до нього підійшли жінка та чоловік, вирвали з рук мобільний телефон та втекли.
Продовжити читання “В Ужгороді по гарячих слідах виявили грабіжника”

 

В озері на Закарпатті втопилися двоє дітей

Вранці 26 червня під час пошукової операції на озері у селі Нове Давидково Мукачівського району знайшли тіла двох дітей 8 і 9 років. Загиблі – мешканці сусідніх Ключарок. На місці трагедії працюють правоохоронці.

Як розповіла речниця Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Наталія Батир, напередодні об 11:00 діти пішли на прогулянку і не повернулися. Близько 22:00 батьки зателефонували у Мукачівський райвідділ поліції. Поліцейські організували пошукові групи, залучивши кінологів з собаками та гірських рятувальників для прочісування лісової місцевості.
Продовжити читання “В озері на Закарпатті втопилися двоє дітей”

 

Дотримуйтесь головного правила грибника: «не впевнений – не бери»

? Червневі зливи створили чудові умови для росту грибів — високу температуру й вологість. Збирати їх приємно, готувати легко, а їсти смачно. Та не все так просто ?

Річ у тім, що навіть їстівні гриби слід уживати обачно. Вони вважаються відносно «важкою» їжею, бо містять хітин і азотисті речовини, які не перетравлюються. Люди, надто чутливі до грибних білків, мусять бути особливо обережними. Також є ризик отруєння їстівними грибами внаслідок неправильного зберігання грибів та страв із них.
Продовжити читання “Дотримуйтесь головного правила грибника: «не впевнений – не бери»”

 

Виставку «Жахливі квіти війни» презентував в Ужгороді Василь Чайковський із Херсонщини (ВІДЕО)

Він 8 місяців провів в окупації у Херсоні, переховувався від окупантів, нині майже півтора роки живе у рідному селі Антонівка, де й досі не вщухають обстріли.

Василь Чайковський – пенсіонер МВС, підполковник міліції, майстер спорту із боротьби, працював викладачем фізичної підготовки в Херсонському юридичному інституті. Він – приклад сильної духом людини, яка не тільки пережила жахіття війни, а й віднайшла сили творити! Продовжити читання “Виставку «Жахливі квіти війни» презентував в Ужгороді Василь Чайковський із Херсонщини (ВІДЕО)”