Дві ужгородки отримали звання «Мати-героїня» (ФОТО)

Двом ужгородкам Указом Президента України присвоєно звання «Мати-героїня». Нагрудні знаки та посвідчення до них жінкам сьогодні перед початком роботи сесії Ужгородської міської ради вручив міський голова Богдан Андріїв.

Богдан Євстафійович від імені громади подякував багатодітним матерям за виховання дітей та самовідданість, побажав міцного здоров’я, тепла та затишку в родинах.
Продовжити читання “Дві ужгородки отримали звання «Мати-героїня» (ФОТО)”

 

На Закарпатті оновили гарячу лінію для повідомлення про протиправні дії представників ТЦК та СП

В оперативному командуванні “Захід” побудовано систему зворотнього звʼязку для оперативного реагування на будь-які проблеми і зловживання в ТЦК та СП.

Усіх, хто стикається з протиправними діями військовослужбовців ТЦК та СП, має питання щодо мобілізації та військового обліку у своєму регіоні, просять звертатися за такими номерами: Продовжити читання “На Закарпатті оновили гарячу лінію для повідомлення про протиправні дії представників ТЦК та СП”

 

Мера Мукачева Балогу затримали

СБУ та НАБУ викрили на корупції мера одного із міст на Закарпатті та його спільників

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу СБУ. Продовжити читання “Мера Мукачева Балогу затримали”

 

Скільки врожаю з окупації не зібрала Україна? Федеральна система «Зерно» в окупованій Херсонщині

Мінімум 8.5 мільйонів тонн врожаю у 2023 році Україна втратила через окупацію півдня та сходу. Команда KibOrg отримала доступ до інформації з російської інформаційної системи «Зерно» з даними про всі операції з агропродукцією за 2022-2023 роки. 

Перед прочитанням цього матеріалу радимо переглянути спільне розслідування KibOrg, Радіо Свобода, БРЦ та Вёрстка «Квоти на грабунок. Як і куди російські компанії екcпортують українське зерно з окупації і до чого тут палац Путіна» 

З повагою, «МінАПК» Продовжити читання “Скільки врожаю з окупації не зібрала Україна? Федеральна система «Зерно» в окупованій Херсонщині”

 

Ужгородщина: на річці на човні перевернулася група дітей

Учора в обід до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги людям, що перевернулися під час сплаву гірською річкою Уж.


Надзвичайна подія трапилася в Кам’яниці Ужгородського району. Продовжити читання “Ужгородщина: на річці на човні перевернулася група дітей”