Прокуратура оскаржила рішення про ліквідацію стоматполіклініки в Ужгороді

Закарпатська обласна прокуратура звернулася до суду через протиправні дії обласної ради, унаслідок яких ліквідовано Закарпатську обласну клінічну стоматологічну поліклініку.

Йдеться про медзаклад, розташований в історичному ареалі Ужгорода, на набережній Незалежності. Будівля стоматполіклініки є складовою пам’ятки містобудування та входить до списку об’єктів архітектурного комплексу «Малий Галагов», що може поповнити список Світової спадщини ЮНЕСКО.
Продовжити читання “Прокуратура оскаржила рішення про ліквідацію стоматполіклініки в Ужгороді”

 

У топ-20 ВНЗ країни потрапив один університет із Закарпаття

Оприлюднено рейтинг двохста кращих українських вузів

Чотири вищі навчальні заклади Закарпатської області потрапили до 18-го щорічного академічного рейтингу українських університетів «Топ-200 Україна 2024», складеного центром «Євроосвіта» та міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence. Ужгородський національний університет посів у рейтингу 18 місце.
Продовжити читання “У топ-20 ВНЗ країни потрапив один університет із Закарпаття”

 

На Ужгородщині рятувальники ліквідовували пожежу

Дві автоцистерни та майже 30 кілометрів шляху – гарячою видалася зміна для перечинських вогнеборців, які успішно ліквідували вчорашню пожежу.

Надзвичайна подія трапилася в селі Тур’я Поляна Ужгородського району. Займання виникло на горищі господарчої споруди, де зберігалося сіно. Спільними зусиллями рятувальники запобігли знищенню споруди та не допустили перекидання вогню на житловий будинок.
Продовжити читання “На Ужгородщині рятувальники ліквідовували пожежу”

 

У Тисі потонув 16-річний юнак

Вчора, о 16:55 годині до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час купання потонув молодий хлопець.

Випадок стався в річці Тиса, у селі Королево, Берегівського району. Як зазначають в Управлінні ДСНС Закарпаття для пошуку тіла було залучено водолазно-рятувальне відділення м. Хуст.
Продовжити читання “У Тисі потонув 16-річний юнак”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

  • вулиця Капушанська, в районі будинку №49;
  • вулиця Вербицького (Декабристів), в районі будинків №3-5.

Продовжити читання “До уваги водіїв!”