БЕБ зупинило закупівлю Ужгородської міської лікарні на 5,8 млн грн

У медзакладі намагалися укласти договір з компанією, яку створили за місяць до проведення торгів

Центральна міська клінічна лікарня Ужгородської міської ради скасувала тендер на капітальний ремонт приміщень із влаштуванням ангіографічної системи. БЕБ не дозволило лікарні укласти договір на 5,8 млн грн з компанією, яку створили за місяць до проведення торгів.
Продовжити читання “БЕБ зупинило закупівлю Ужгородської міської лікарні на 5,8 млн грн”

 

Суд оштрафував закарпатця на 34 тис. грн за погрози пістолетом жінці

Чоловік приставив незаряджений пістолет до голови постраждалої і двічі натиснув на спусковий гачок

Ужгородський міськрайонний суд визнав винним мешканця села Середнє Святослава Просоліна у хуліганстві. За погрозу жінці стартовим пістолетом на Радванському кар’єрі в Ужгороді чоловік сплатить 34 тис. грн штрафу.
Продовжити читання “Суд оштрафував закарпатця на 34 тис. грн за погрози пістолетом жінці”

 

Аварія на Закарпатті: Рейсовий автобус з пасажирами перекинувся у кювет

Сьогодні зранку о пів на дев’яту у селі Сімер Ужгородського району сталася дорожньо-транспортна пригода: рейсовий автобус перекинувся у кювет.

За попередніми даними, серед сімох постраждалих – шестеро жінок віком від 18 до 60 років, маленький шестирічний хлопчик та 54-річний водій автобуса.
Продовжити читання “Аварія на Закарпатті: Рейсовий автобус з пасажирами перекинувся у кювет”

 

Коментар Закарпатського ТЦК щодо ситуації з киянином

Стосовно інформації, що поширюється в соцмережах про начебто неправомірні дії військовослужбовців ТЦК та СП стосовно 22-річного громадянина повідомляють наступне: цей громадянин 21.06.2019 року відповідно ст. 18 та п. 2, ч. 1, ст. 37 Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” за рішенням призовної комісії Печерського РВК міста Київ у зв’язку з визнанням за станом здоров’я непридатним до військової служби в мирний час та обмежено придатним у воєнний час, переданий з обліку призовників на військовий облік військовозобов’язаних.

Призов на військову службу військовозобов’язаного, яким є цей громадянин, здійснено у відповідності до пункту 4 Указу Президента України від 24.02.2022 № 69/2022 “Про загальну мобілізацію”, затвердженого Законом України №2105-IX від 03.03.2022 (зі змінами); відповідно абз. 2 ч. 1 ст. 39 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”.
Продовжити читання “Коментар Закарпатського ТЦК щодо ситуації з киянином”

 

На Закарпатті після укусу змії госпіталізували 45-річного чоловіка

В селі Нижній Студений на Закарпатті після укусу змії госпіталізували 45-річного чоловіка. Він працював по господарству біля свого будинку.

Про це повідомили на сторінці Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги у Facebook.
Продовжити читання “На Закарпатті після укусу змії госпіталізували 45-річного чоловіка”