У Раді зареєстрували законопроект про економічне бронювання: нардеп розкрив деталі

Крім цього, незабаром буде подано два альтернативних законопроекти щодо економічного бронювання.

У Верховній Раді депутати зареєстрували проект закону про промислову політику та прогнозованість реального сектору економіки (№ 11331), який, зокрема, передбачає економічне бронювання від мобілізації.
Продовжити читання “У Раді зареєстрували законопроект про економічне бронювання: нардеп розкрив деталі”

 

Закарпатки стали чемпіонками України з пляжного гандболу

10–12 червня на пляжному майданчику ужгородського стадіону «Спартак» тривав чемпіонат України з пляжного гандболу серед юнаків і дівчат 2008-2009 р.н.

У змаганнях серед дівчат наша область була представлена двома колективами КЗ СДЮСШОР м. Ужгород. Основна команда демонструвала високий рівень гри й переконливо перемагала своїх суперниць. У підсумку закарпатки вийшли до фіналу, де обіграли ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ і стали чемпіонками України. Відповідно киянки здобули «срібло». А «бронзу» виборола Конотопська ДЮСШ. КЗ СДЮСШОР м. Ужгород 2 у підсумковому протоколі посів останнє, 5-те, місце.
Продовжити читання “Закарпатки стали чемпіонками України з пляжного гандболу”

 

У садибі Івана Чендея в Ужгороді влаштують вільну екскурсію

У родинне гніздо відомого письменника Івана Чендея повертаються книжкові посиденьки.

17 червня гості зможуть насолодитися особливою творчою атмосферою, а також поспілкуватися з рідними письменника. Зокрема, послухати спогади пані Марії Чендей-Трещак про батька.
Продовжити читання “У садибі Івана Чендея в Ужгороді влаштують вільну екскурсію”

 

На Закарпатті запустили Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

За консультаціями до поліцейських можуть звертатися громадяни, які втратили зв’язок із рідними, коли ті перебували на тимчасово окупованій території чи у зоні ведення бойових дій.

“Поліцейські допомагатимуть громадянам отримати інформацію щодо алгоритму та порядку дій у пошуку зниклих безвісти, роз’яснюватимуть як подати заяву про зникнення близької людини, а також консультуватимуть щодо процесу розшуку безвісно зниклої особи”, – зазначили у Головному управлінні національної поліції Закарпаття. Продовжити читання “На Закарпатті запустили Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин”

 

СБУ затримала агентку рф, яка коригувала ворожі обстріли по Харкову

Служба безпеки затримала ще одну російську агентку, яка коригувала ракетно-бомбові удари по Харкову. Нею виявилась 55-річна місцева мешканка, яка працювала охоронницею.

За даними контррозвідки СБУ, зрадниця намагалася встановити і передати агресору дані про місця найбільшого зосередження особового складу та військової техніки оборонців міста. Крім того, вона збирала інформацію про наслідки повітряних атак рф.
Для отримання розвідданих фігурантка об’їжджала територію Харкова та «в темну» випитувала дані під виглядом побутових розмов зі знайомими. Продовжити читання “СБУ затримала агентку рф, яка коригувала ворожі обстріли по Харкову”