У першості першої ліги Закарпаття з футболу завершилися матчі 6 туру (ВІДЕО)

Один із центральних поєдинків відбувся в Лінцях. Місцева команда «Лінці-Зірка» поки в статусі аутсайдера, але з двома іграми в запасі, приймала лідера – «Заріччя».

Господарі активно розпочали поєдинок і невдовзі Мар’ян Січка ударом у дев’ятку успішно завершив контратаку своєї команди – 1:0. Утім, гості швидко встановили паритет. Гра рукою суперника призвела до пенальті. 11-метровий реалізував Василь Орос – 1:1. На 36 хвилині в «Лінців» уже Мирослав Волошин мав можливість відзначитися з позначки. Та воротар суперника Богдан Пунько зреагував на удар.
Продовжити читання “У першості першої ліги Закарпаття з футболу завершилися матчі 6 туру (ВІДЕО)”

 

Апеляційний суд постановив поновити Ірину Фаріон на посаді професорки “Львівської політехніки”

Сьогодні, 29 травня, Львівський апеляційний суд постановив поновити Ірину Фаріон на посаді професорки кафедри української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки, а також стягнути на користь науковиці середній заробіток за період вимушеного прогулу — 123 тисячі 927 гривень.
Про це із зали суду повідомила кореспондентка Суспільного.

Сьогодні, 29 травня, на засіданні відбулися судові дебати. Адвокат Ірини Фаріон закликав суд задовольнити апеляційну скаргу в повному обсязі і скасувати рішення суду першої інстанції. Представник “Львівської політехніки” наголосив, що рішення Галицького районного суду є законним, тож його варто залишити без змін. Суд вийшов у нарадчу кімнату.
Продовжити читання “Апеляційний суд постановив поновити Ірину Фаріон на посаді професорки “Львівської політехніки””

 

На ринках області з’явилася лісова суниця. Які ціни

Якщо сезон полуниці вже давно в розпалі, то суниця почала дозрівати лише нещодавно. Але закарпатці активно збирають її у лісах, запасаються на зиму і навіть продають надлишок. Дехто зізнається, що навіть виживає у непрості часи передусім завдячуючи дарам карпатської природи – грибам та ягодам. Продовжити читання “На ринках області з’явилася лісова суниця. Які ціни”

 

СБУ затримала інформаторку рф, яка «зливала» позиції ЗСУ

СБУ затримала інформаторку рф, яка «зливала» позиції ЗСУ під Слов’янськом та закликала вбивати українських полонених

Служба безпеки затримала ще одну російську інформаторку на Донеччині. Зловмисниця шпигувала за пунктами базування Сил оборони в районі Слов’янська та очікувала на повну окупацію регіону.
За даними слідства, вона обходила прифронтову місцевість, де намагалась виявити локації укріпрайонів та вогневих позицій артилерії ЗСУ.
Продовжити читання “СБУ затримала інформаторку рф, яка «зливала» позиції ЗСУ”

 

На відкритій першості Ужгорода плавці Закарпаття змагалися за участь у чемпіонаті України (ВІДЕО)

Відкрита першість Ужгорода з плавання зібрала вагому кількість учасників. Як за представництвом клубів, так і власне спортсменів. Продовжити читання “На відкритій першості Ужгорода плавці Закарпаття змагалися за участь у чемпіонаті України (ВІДЕО)”