Ужгородська міська рада заперечує інформацію про платну парковку на Корятовича

Інформація про активну зону для платного паркування на площі Корятовича в Ужгороді, яку поширюють у соцмережах – недостовірна. Про це в понеділок, 18 грудня, повідомили у пресслужбі міської ради.

Також, за даними «Ужгородпарксервісу» наразі проводиться організація майданчиків для платного паркування (встановлення дорожніх знаків, терміналів, нанесення розмітки) за адресами : вул.Олександра Фединця , вул.Золтана Баконія , пл. Корятовича , вул. Олександра Духновича.
Продовжити читання “Ужгородська міська рада заперечує інформацію про платну парковку на Корятовича”

 

В Ужгороді затримали 4-х жінок, які поцупили велику суму грошей (ФОТО)

У п’ятницю, близько 18:00 години, патрульні отримали в орієнтування мікроавтобус Volkswagen, який рухається в бік Ужгорода. В ньому перебувають підозрювані у крадіжці великої суми коштів.

Як зазначають в Управлінні патрульної поліції Закарпаття, копи невдовзі виявили та зупинили автомобіль в салоні якого знаходились 4 ймовірні крадійки.
Продовжити читання “В Ужгороді затримали 4-х жінок, які поцупили велику суму грошей (ФОТО)”

 

В Ужгороді відбувся обласний футбольний турнір серед дівочих команд до 13 років

Привітав учасників змагань, подякував тренерам і громадам за те, що в цей важкий для країни час вони продовжують займатися розвитком та вихованням покоління, яке підростає. Діти потребують уваги й піклування, тож нашим завданням є всебічна підтримка та увага до кожного.

У турнірі взяли участь команди ДЮСШ «Нарцис» м. Хуст, «Боржава» с. Пилипець, СДЮСШОР з футболу м. Ужгород і спортивний клуб «Верховиночка» м. Міжгір’я.
Продовжити читання “В Ужгороді відбувся обласний футбольний турнір серед дівочих команд до 13 років”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

– вулиця Другетів, в районі будинку №114;
– вулиця Огарьова, в районі будинку №15.
В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, буде ускладнено автомобільний рух на ділянках, в районах проведення робіт.
Продовжити читання “До уваги водіїв!”