Ужгородська футзальна ліга: результати протистоянь 4-го туру

У суботу та неділю, 2–3 грудня, у СК «Юність» відбувались матчі четвертого туру УФЛ сезону 2023/24.

Суперліга Продовжити читання “Ужгородська футзальна ліга: результати протистоянь 4-го туру”

 

У Синевирі водій на “Audi” з‘їхав у річку

Смертельне ДТП відбулося в селі Синевир в суботу, 2 грудня.

За інформацією пресслужби ДСНС у Закарпатті, водій легкового автомобіля “Audi A4” не впорався з керуванням та з’їхав у місцеву річку Тереблю. Одна людина загинула. Детальніше про її особу не повідомляється.
Продовжити читання “У Синевирі водій на “Audi” з‘їхав у річку”

 

СБУ затримала агента фсб, який скоригував ракетні удари по Києву напередодні 2023 року

Служба безпеки затримала агента фсб, якого завербували в росії та відправили в Україну для проведення розвідувально-підривної діяльності.

Саме за його координатами 31 грудня 2022 року агресор завдав ракетного удару по одному із корпусів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Також зловмисник розвідував локації штабів та місця найбільшого зосередження особового складу і військової техніки ЗСУ на території столиці та Житомирщини.
Продовжити читання “СБУ затримала агента фсб, який скоригував ракетні удари по Києву напередодні 2023 року”

 

СБУ викрила на Одещині рекетирів, які видавали себе за правоохоронців і «обкладали даниною» ухилянтів

Головне управління внутрішньої безпеки СБУ спільно з Національною поліцією нейтралізувало злочинне угруповання, яке тероризувало мешканців Одещини. Зловмисники видавали себе за посадовців Служби безпеки та військкомату і «вибивали» гроші з потенційних призовників.

За різні суми «відкупу» фігуранти обіцяли потерпілим не притягувати їх до кримінальної відповідальності за нібито ухилення від мобілізації.
Для «переконливості» зловмисники підробили собі шеврони СБУ та пред’являли своїм жертвам фальшиве посвідчення співробітника української спецслужби.
Продовжити читання “СБУ викрила на Одещині рекетирів, які видавали себе за правоохоронців і «обкладали даниною» ухилянтів”

 

На Ужгородщині люди не могли вибратися з будинку через підтоплення

У селі Оріховиця 3 грудня підтопило дачний будинок. Люди, які були всередині не змогли звідти вибратися самостійно через високий шар води навколо. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Закарпаття. 


Як зазначають у відомстві, рятувальників сповістила дружина одного з чоловіків, які перебували там. За допомогою човна надзвичайники дістались постраждалих та евакуювали з водного полону одного з чоловіків. Другий, власник будівлі, від евакуації відмовився. Продовжити читання “На Ужгородщині люди не могли вибратися з будинку через підтоплення”