Тимчасове призупинення водопостачання у окремому районі, в зв’язку з аварiйними роботами

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі проводять аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Годинки, в районі будинку №8. В зв’язку з цим, для успішного виконання робіт, довелось призупинити подачу водопостачання у окремому районі.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься за наступними адресами: Продовжити читання “Тимчасове призупинення водопостачання у окремому районі, в зв’язку з аварiйними роботами”

 

В Ужгороді два дні триватиме передсвятковий ярмарок

Ініціативна група «Ужгородський крафт» запрошує на благодійний передсвятковий ярмарок, що відбудеться 2-3 грудня в Арт-просторі «Ліс», на Фединця 37. 


Подія пройде у форматі святкового маркету, де кожен зможе придбати милі подарунки на свята, унікальні речі ручної роботи для інтер’єру, посмакувати закарпатську каву та ароматний глінтвейн.
Продовжити читання “В Ужгороді два дні триватиме передсвятковий ярмарок”

 

До 2 грудня в Ужгороді встановлять ялинку

Розпорядженням міського голови від 24.11.2023 No 781 «Про підготовку та проведення новорічних і різдвяних свят» затвердили робочий план (далі – План) з підготовки та проведення новорічно-різдвяних свят.

Про це повідомили Район.Ужгород у відповіді на запит.
Продовжити читання “До 2 грудня в Ужгороді встановлять ялинку”

 

На Ужгородщині змагалися повітряні гімнастки

На Ужгородщині змагалися повітряні гімнастки за програмою чемпіонату «Magik Air Championship».

На турнір з’їхалися представниці 14 областей України, зокрема й закарпатці-господарі з трьох ужгородських студій. Спортсменки виступали в різних вікових категоріях та видах програми.
Продовжити читання “На Ужгородщині змагалися повітряні гімнастки”

 

На Закарпатті в рамках “дерусифікації” треба перейменувати ще 138 вулиць

Процес деколонізації та дерусифікації в Україні рухається вперед.

За оновленими даними, які опублікували у Телеграм-каналі “Деколонізація.Україна”, найбільше не перейменованих вулиць залишається на Дніпропетровщині – 2171, а от найменше на Львівщині, всього 17.
Продовжити читання “На Закарпатті в рамках “дерусифікації” треба перейменувати ще 138 вулиць”