В ужгородських Доманинцях на швидкості Audi з 6-ма людьми в салоні влетіла між двох стовпів на узбіччі та врізалася в огорожу (ФОТО, ВІДЕО)

Аварія трапилася пізно ввечері суботи. Люди чудом залишилися живі

“Мікрорайон Доманинці після ремонту дорожнього покриття для когось стає трасою для випробування двигунів.
Продовжити читання “В ужгородських Доманинцях на швидкості Audi з 6-ма людьми в салоні влетіла між двох стовпів на узбіччі та врізалася в огорожу (ФОТО, ВІДЕО)”

 

За допомогою відеокамер встановлено та затримано вбивцю жінки в місті Берегово

Минулої ночі в місті Берегово в прохідному дворику на вулиці Баттяні, було виявлено труп жительки міста Ілони С. 1984 року народження з ознаками насильницької смерті.

За словами свідків події поліції за допомогою відеокамер, які встановлені по місту, було ідентифіковано та затриманого вбивцю. Ним виявився ніде не працюючий місцевий житель Золтан Г. 2003 року народження.
Продовжити читання “За допомогою відеокамер встановлено та затримано вбивцю жінки в місті Берегово”

 

УжНУ став одним із рекордсменів Національного реєстру рекордів України під час проведення фестивалю “Дари Карпат. Бренди України” (ФОТО)

У суботу, 14 жовтня, уперше на Закарпатті відбувся фестиваль рослинної їжі “Дари Карпат. Бренди України”. Організаторами виступили: ГО “Інститут Доброї їжі”, Ужгородський торговельно-економічний інститут КДТЕУ та  Ужгородський національний університет.

Метою фестивалю є відновлення історичної та традиційної співпраці людини із природою, пізнання забутих методів та технології використання цілющих надр Карпат, розроблення сучасних альтернативних підходів у використанні природних ресурсів, зберігаючи її екосистеми та не порушуючи ландшафти.

Продовжити читання “УжНУ став одним із рекордсменів Національного реєстру рекордів України під час проведення фестивалю “Дари Карпат. Бренди України” (ФОТО)”