У Закарпатській ОВА підвели підсумки вступної кампанії-2023

Про основні тенденції вступної кампанії-2023 на Закарпатті розповіли під час брифінгу директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець і проректор з науково-педагогічної роботи Ужгородського національного університету Ігор Король.

«Попри повномасштабну війну та інші чинники основні етапи цьогорічної вступної кампанії в нашому регіоні вже відбулися. Усі заклади професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти області провели набір і розпочали навчальний процес», – відзначила Мар’яна Марусинець.
Продовжити читання “У Закарпатській ОВА підвели підсумки вступної кампанії-2023”

 

В Ужгороді підтримали перейменування ще 5 вулиць. Список

На громадських слуханнях, які відбулися напередодні, підтримали перейменування ще 5 вулиць в Ужгороді. Підтримані пропозиції підготують для розгляду на сесії Ужгородської міської ради. Про це поінформували у пресслужбі відомства у п‘ятницю, 13 жовтня.

Більшістю голосів підтримали перейменування:
Продовжити читання “В Ужгороді підтримали перейменування ще 5 вулиць. Список”

 

Тимчасове звуження проїзду на вулиці Комендаря

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниць водопровідної та каналізаційної мереж будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Комендаря (Джамбула), в районі будинку №115.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, буде ускладнено проїзд автомобільного транспорту на ділянці вулиці, в районі їх проведення.
Продовжити читання “Тимчасове звуження проїзду на вулиці Комендаря”