СБУ та ДБР затримали фейкових «антикорупціонерів», які «продавали» посаду ректора одного з Вінницьких університетів

Служба безпеки спільно з ДБР затримала двох шахраїв, які намагалися видурити гроші у претендентки на посаду ректора одного з Вінницьких закладів вищої освіти.

За 50 тис. американських доларів вони обіцяли кандидатці допомогти з призначенням на керівну посаду у цьому університеті. Під час розмови з потерпілою особою фігуранти представлялись посадовцями «антикорупційних органів».
Для «вирішення питання» шахраї запевняли, що нібито залучать свої зв’язки у вищих органах влади.
Правоохоронці затримали одного зі зловмисників під час отримання ним першої частини «обумовленої» суми у розмірі 20 тис. доларів США. Потім було затримано його спільника.
Продовжити читання “СБУ та ДБР затримали фейкових «антикорупціонерів», які «продавали» посаду ректора одного з Вінницьких університетів”

 

СБУ зібрала докази державної зради ексведучої телеканалів Медведчука Діани Панченко, їй повідомлено про нову підозру

Служба безпеки задокументувала нові злочини прокремлівської пропагандистки Діани Панченко, яка сприяє збройній агресії рф проти України.

Після роботи на підсанкційних телеканалах Віктора Медведчука вона виїхала до тимчасово окупованого Донецька, щоб продовжити інформаційно-підривну діяльність на користь країни-агресора.
Встановлено, що з жовтня 2022 року по теперішній час Панченко за вказівкою з москви сприяє військово-політичному керівництву рф в підривній діяльності проти України.
Продовжити читання “СБУ зібрала докази державної зради ексведучої телеканалів Медведчука Діани Панченко, їй повідомлено про нову підозру”

 

СБУ затримала коригувальницю фсб, яка «наводила» російські «Смерчі» на Краматорськ

Кіберфахівці Служби безпеки викрили ще одну інформаторку фсб, яка коригувала ракетні атаки рф на прифронтові території Донеччини.

Для «наведення» російських засобів ураження вона збирала інформацію про дислокацію та маршрути переміщення Сил оборони в районі Краматорська.
Передусім зловмисниця намагалась виявити локації засобів радіоелектронної боротьби та системи протиповітряної оборони ЗСУ.
Продовжити читання “СБУ затримала коригувальницю фсб, яка «наводила» російські «Смерчі» на Краматорськ”

 

Закарпатські патрульні доправили до лікарні хлопчика, який задихався

Закарпатські патрульні оперативно супроводили до лікарні маму з дитиною, якій раптово стало зле.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Закарпатті, днями під час патрулювання поблизу села Верхній Коропець, на Мукачівщині, інспектори відділу безпеки дорожнього руху помітили стурбовану жінку, яка тримала маленького хлопчика на руках.
Продовжити читання “Закарпатські патрульні доправили до лікарні хлопчика, який задихався”

 

Через відключення світла не працює КПП “Ужгород”

Про це повідомили у прес-службі Закарпатської митниці.

“Сьогодні, 12 вересня, з 11 по 12 годну тимчасово не працюватиме через відключення електроживлення міжнародний пункт пропуску «Ужгород – Вишнє-Нємецьке», що на кордоні зі Словаччиною”, – зазначають у прес-службі.
Продовжити читання “Через відключення світла не працює КПП “Ужгород””