В Ужгороді розпочали опалювальний сезон

На сьогоднішньому засіданні міськвиконкому Ужгородської міської ради прийняли рішення розпочати опалювальний сезон для закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту населення від 11 жовтня. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Це пов‘язано з пониженням середньодобової температури. Також рекомендували керівникам таких закладів здійснювати подачу тепла за умови зниження температурного режиму нижче нормативного.
Продовжити читання “В Ужгороді розпочали опалювальний сезон”

 

Юні ужгородські баскетболісти успішно стартували в закордонних змаганнях

БК «Ужгород – ЗОДЮСШ-13» вирішив випробувати свої сили у чемпіонаті Угорщини (Kenguru Kupa) з баскетболу серед юнаків 2013-2014 р. н.

Минулого тижня відбулись поєдинки 1-го туру. Закарпатська команда була добре підготовленою й зуміла продемонструвати хорошу гру, яка стала ключем до успішного результату.
Продовжити читання “Юні ужгородські баскетболісти успішно стартували в закордонних змаганнях”

 

СБУ викрила зрадників, які навели російський “Іскандер” на село Гроза на Харківщині (ФОТО)

Це брати Мамони – місцеві, які перейшли на бік рашистів

Служба безпеки “по гарячих слідах” встановила особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня.

Про це повідомив речник обласного управління Служби безпеки Владислав Абдула.
Продовжити читання “СБУ викрила зрадників, які навели російський “Іскандер” на село Гроза на Харківщині (ФОТО)”

 

Офіційно: дружина заступника Міністра внутрішніх справ України не перетинала державний кордон

Державна митна служба України офіційно повідомляє, що розповсюджена в деяких ЗМІ неперевірена інформація щодо виявлення на КПП «Захонь» угорською стороною значної суми валюти, яку буцімто переміщувала дружина заступника Міністра МВС України 29 вересня цього року, не знайшла свого підтвердження.

Про це українську сторону 5 жовтня офіційно поінформували угорські колеги під час прикордонно-представницької зустрічі митної та прикордонної служб на КПП «Чоп – Захонь».
Продовжити читання “Офіційно: дружина заступника Міністра внутрішніх справ України не перетинала державний кордон”

 

В Ужгороді музколедж відкрив концертний сезон

Концертний сезон в Ужгородському фаховому музичному коледжі ім. Д. Задора розпочався знаковою імпрезою, в котрій було представлено перлини фортепіанної літератури: Концерт для фортепіано з оркестром ля-мінор Е. Гріга, Скерцо №2 Ф. Шопена та Сонату для скрипки і фортепіано Е. Гріга.

Твір великої форми Е. Гріга є одним із найкращих у світовому концертному доробку. Композитор написав його у 1868 році під час перебування в Данії. Концерт складається із трьох частин і вирізняється яскравим національним колоритом та віртуозною партією фортепіано. Прем’єра концерту відбулася З квітня 1869 року в Копенгагені, а через п’ять місяців він уперше прозвучав у Норвегії.
Продовжити читання “В Ужгороді музколедж відкрив концертний сезон”