Начальник відділу кібербезпеки Мукачівського прикордонного загону виявився російським розвідником та шпигуном

Начальник відділу кібербезпеки загону ДПСУ виявився шпигуном РФ: здавав позиції ЗСУ окупантам

Працював начальником відділу кібербезпеки Мукачівського прикордонного загону, а виявився російським розвідником та шпигуном – в Москві пропагандистським медіа роздає інтерв’ю Руслан Сировий.
Продовжити читання “Начальник відділу кібербезпеки Мукачівського прикордонного загону виявився російським розвідником та шпигуном”

 

Розпочались змагання за кубок Ужгорода з грепплінгу (ФОТО)

Грепплінг – це спеціальний напрям або підвид спортивної боротьби, яка передбачає використання і поєднання різних прийомів з інших бойових мистецтв.

Як повідомляє Ужгородська міська рада, стартував турнір напередодні, 6 жовтня. Тут змагаються близько 100 учасників, а саме: юнаки 2008-2009 років народження, хлопці 2010-2011 та діти 2012-2013 років.
Продовжити читання “Розпочались змагання за кубок Ужгорода з грепплінгу (ФОТО)”

 

У закарпатських магазинах рекордно здорожчали яйця

У магазинах регіону спостерігається повторний стрибок цін на яйця.

Ще торік цей один із важливих традиційних продуктів ряснів рядом мемів у соцмережах. Люди писали, що їх несуть півні, дракони тощо. І справді, ціна на яйця з початку повномасштабного російського вторгнення дивувала ряд покупців. Лише протягом кількох тижнів вони тримали в ціні найбільше з усіх товарів на ринках та в магазинах.
Продовжити читання “У закарпатських магазинах рекордно здорожчали яйця”

 

В Ужгороді провели забіг проти насильства

Благодійна акція “Забіг проти насильства” відбулася вчора в центрі Ужгорода.

В забігу взяли участь близько 150 людей. Вони бігли два кілометри, щоб привернути увагу молоді до проблеми насильства. Організацією забігу займалися громадська організація “Неємія”.
Продовжити читання “В Ужгороді провели забіг проти насильства”

 

Єпископ Ужгородський та Закарпатський ПЦУ Варсонофій отримав Подяку від військових 128-ї бригади (ВІДЕО)

За допомогу та духовну підтримку військових на передовій єпископ Ужгородський та Закарпатський ПЦУ Варсонофій отримав Подяку від 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський ПЦУ Варсонофій є капеланом 128 окремої гірсько-штурмової бригади та неодноразово відвідує українських військових на фронті. Востаннє був у День захисників та захисниць.
Продовжити читання “Єпископ Ужгородський та Закарпатський ПЦУ Варсонофій отримав Подяку від військових 128-ї бригади (ВІДЕО)”