Закарпатців закликали посилити захист від інфекційних хвороб ☝️

Щороку 6 мільйонів українців стикаються з інфекційними захворюваннями, 98% з яких – це грип та ГРВІ. До того ж різке збільшення кількості хворих фіксують саме в осінньо-зимовий період, коли імунітет людини знижується і стає більш вразливим.

➡️ Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін на брифінгу в Закарпатській ОВА розповів, що в країні вже починають реєструвати перші ознаки зростання рівня захворюваності на коронавірус: за останній тиждень зафіксували понад 4 тисячі випадків, що майже вдвічі перевищує показники позаминулого тижня. При цьому спостерігають різке збільшення кількості хворих серед дітей. Також за останній тиждень у 2,3 раза зросла смертність, найбільша летальність – серед осіб похилого віку.
Продовжити читання “Закарпатців закликали посилити захист від інфекційних хвороб ☝️”

 

Учні Ужгородського класичного ліцею долучилися до Всеукраїнського уроку єдності (ФОТО, ВІДЕО)

25 учнів Ужгородського класичного ліцею долучилися до Всеукраїнського уроку єдності, розповіла заступниця директора з навчально-виховної роботи Надія Цьома. За її словами, це учні 11-А класу. Після уроку вони проведуть таке ж заняття для молодших школярів.

“Єдність — це те, що зараз демонструє наш народ, те, чим славиться зараз наша країна, те, що швидше приведе нас до перемоги, ми в це віримо. Насправді зараз сучасне суспільство ознайомлене з такими темами, але було досить цікаво. Якщо хтось чогось не знав, то дізналися багато про те, хто такі тролі, як конкретно треба уникати таких провокацій в інтернеті”, — ділиться учениця 11-А класу Олександра Ставенська.
Продовжити читання “Учні Ужгородського класичного ліцею долучилися до Всеукраїнського уроку єдності (ФОТО, ВІДЕО)”