Чотирьом воїнам Закарпатської бригади присвоєно звання “Герой України” (ФОТО)

Президент України Володимир Зеленський своїми Указами присвоїв звання Героїв України чотирьом бійцям 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Троє з них заплатили за Україну найвищу ціну – віддали власні життя.

Як повідомляють на сторінці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» присвоєно:
Продовжити читання “Чотирьом воїнам Закарпатської бригади присвоєно звання “Герой України” (ФОТО)”

 

Де в Ужгороді 4 жовтня не буде водопостачання

Повідомляємо, що завтра (4 жовтня) будуть проводитись ремонтні роботи на водогоні, який проходить по вулиці Минайській, в районі будинків №27-29. Роботи планується розпочати близько 9:30.

На період проведення робіт, буде призупинено подачу води з ПНС “Юність”.Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься за наступними адресами:
Продовжити читання “Де в Ужгороді 4 жовтня не буде водопостачання”

 

На Київщині СБУ викрила колаборантку, яка працювала на рф під час окупації Херсона

Контррозвідка Служби безпеки викрила ще одну чиновницю, яка добровільно пішла на співпрацю з рф на період тимчасової окупації правобережної частини Херсонської області.

Фігуранткою виявилась колишня завідувачка одного з місцевих відділів ДУ «Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб».
Після захоплення регіону вона однією з перших підтримала російських загарбників і запропонувала їм свою допомогу в поширенні кремлівського режиму на захопленій території.
Продовжити читання “На Київщині СБУ викрила колаборантку, яка працювала на рф під час окупації Херсона”

 

За матеріалами СБУ конфісковано активи російського оборонного підприємства на майже 5,5 млн доларів

За матеріалами Служби безпеки Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мін’юсту щодо передачі в дохід України продукції російського підприємства ПАТ «Роствертол».

Мова йде про партію комплектуючих для систем управління бойовими гелікоптерами, яку один із львівських заводів виготовив для Ростовської компанії за контрактом від 2011 року.
Продовжити читання “За матеріалами СБУ конфісковано активи російського оборонного підприємства на майже 5,5 млн доларів”

 

СБУ та НАБУ затримали на хабарі мера Сум та директора департаменту інфраструктури міста

Співробітники Служби безпеки України та Національного антикорупційного бюро викрили на корупції міського голову м. Суми та директора Департаменту інфраструктури міста.

Посадовці вимагали хабарі від місцевих підприємців за безперешкодне ведення бізнесу у місті.
Задокументовано, що вони «обклали даниною» місцеву компанію, яка займалася вивезенням сміття. Фігуранти вимагали з підприємця 2 млн 130 тис. грн. У разі відмови платити – погрожували штучними перешкодами у веденні бізнесу.
СБУ та НАБУ затримали обох фігурантів «на гарячому», у момент отримання одного із траншів неправомірної вигоди у розмірі 1,4 млн грн.
Продовжити читання “СБУ та НАБУ затримали на хабарі мера Сум та директора департаменту інфраструктури міста”