Чи існує механізм виключення Угорщини з НАТО?

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто висмоктав з пальця привід, щоби встромляти палиці у колеса щодо прийняття Швеції до НАТО. Тим самим він допомагає Туреччині та росії

Туреччина зняла свої зауваження щодо вступу Фінляндії. Фінляндія вже є повноправним членом НАТО. Мабуть, росія зажадала, щоби Туреччина затримувала вступ Швеції. Але Туреччині якось не випадає після згоди прийняти Фінляндію знову чинити обструкцію щодо Швеції. Тому росія звернулася з таким проханням до Угорщини, і міністр Сіярто вигадав перший-ліпший привід для обструкції.
Продовжити читання “Чи існує механізм виключення Угорщини з НАТО?”

 

Які російські наративи приховує заява прем’єра Угорщини Орбан про те, що «він не знає яка територія України може увійти в ЄС»

За час повномасштабного вторгнення росії в Україну, чи не найбридкішою поведінкою у стосунках з Україною відзначилася Угорщина. Її керівництво на чолі з Віктором Орбаном у своїх заявах та діях відверто підіграє росії та її пропаганді. Днями, Орбан відзначився ще однією скандальною заявою – мовляв, він «не знає, яка територія України може увійти у ЄС…». Далі у матеріалі про те, які наративи російської пропаганди приховує така заява.

Продовжити читання “Які російські наративи приховує заява прем’єра Угорщини Орбан про те, що «він не знає яка територія України може увійти в ЄС»”

 

ТОРівці виявили чоловіка, який вночі розгулював з кастетом

Учора, близько 23-ї години, патрулюючи вулицею Другетів, в Ужгороді, охоронці порядку помітили підозрілого чоловіка, який, помітивши службове авто патрульних, різко пришвидшив рух.

Під час перевірки документів громадянин помітно нервував, тому ТОРівці вирішили здійснити поверхневу перевірку, під час якої у чоловіка виявили предмет, зовні схожий на складний ніж-кастет.
Продовжити читання “ТОРівці виявили чоловіка, який вночі розгулював з кастетом”

 

В Ужгороді відбувся третій відкритий Всеукраїнський турнір із волейболу пам’яті Володимира Созанського

Третій відкритий Всеукраїнський турнір із волейболу пам’яті Володимира Созанського провели в Ужгороді минулими вихідними.

У Центрі олімпійської підготовки (спорткомплекс «Юність») і ліцеї № 12 змагалися 11 команд юнаків.
Продовжити читання “В Ужгороді відбувся третій відкритий Всеукраїнський турнір із волейболу пам’яті Володимира Созанського”

 

У Мукачеві 12-ти річна дівчина народила здорову дитину

Малюк та молода мама добре себе почувають

Дівчина народила здорову дитину вагою понад 1300 грамів у пологовому відділенні Лікарні Святого Мартина.
Продовжити читання “У Мукачеві 12-ти річна дівчина народила здорову дитину”