У обласному госпіталі ветеранів війни запрацював ліфт

Роботу ліфта у комунальному неприбутковому закладі Закарпатської обласної ради “Обласний госпіталь ветеранів” сьогодні випробувала делегація Пардубіцького краю та керівництво Закарпатської облдради.

Присутні переконалися, що сучасний ліфт для пацієнтів із обмеженими можливостями функціонує справно. У ході візиту керівник установи Вікторія Фущич передала гетьману Пардубіцького краю Мартіну Нетоліцькому подяку від госпіталю за надану допомогу. Вона також зауважила, що ліфт дасть можливість отримати додатковий контракт із Нацслужбою здоров’я України за напрямком «реабілітація».
Продовжити читання “У обласному госпіталі ветеранів війни запрацював ліфт”

 

Завтра в Ужгороді попрощаються з Воїном Олександром Дюриком

В Ужгороді завтра, 20 липня, попрощаються із загиблим захисником Олександром Дюриком.

Чин похорону розпочнеться о 13:00 на набережній Незалежності біля пам’ятника жертвам Голодомору.
Продовжити читання “Завтра в Ужгороді попрощаються з Воїном Олександром Дюриком”

 

На Закарпатті столична влада будує укриття за майже 400 тисяч доларів

Шевченківська районна державна адміністрація фінансує укриття в Закарпатської області. На це виділено із міського бюджету столиці $400 тис. Про це повідомив народний депутат України Леонід Ємець.

«Шевченківська РДА, робить укриття в селі Осій Хуського району Закарпатської області. Вартістю – $400 тис. Це не жарт. За гроші киян роблять Укриття в єдиній області України, де ще нічого ні разу не прилітало», – заявив Ємець.
Продовжити читання “На Закарпатті столична влада будує укриття за майже 400 тисяч доларів”

 

Від початку року на Закарпатті спіймали понад 800 п’яних водіїв

Найчастіше порушники попадалися на непрацюючих габаритах, перетині суцільної лінії дорожньої розмітки, непристебнутому паску безпеки.

Як повідомляють в патрульній поліції Закарпаття, від початку 2023 року інспектори зафіксували 845 випадків керування у стані сп’яніння.
Продовжити читання “Від початку року на Закарпатті спіймали понад 800 п’яних водіїв”