Ексдиректора летовища та підрядника судитимуть за будівельні роботи в аеропорту “Ужгород” зі збитками на 7,5 млн грн

Повідомлено про підозру колишньому директору аеропорту «Ужгород» у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України), а керівнику підрядного товариства – у службовому підробленні та заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Суд вже обрав фігурантам запобіжні заходи. Попри позицію сторони обвинувачення, слідчий суддя взяв очільника товариства під домашній арешт, а екскерівнику аеропорту визначив заставу у розмірі 51 тис. грн. Прокуратура вже оскаржила це в апеляційному порядку. Також на нерухоме майно підозрюваних накладено арешт.
Продовжити читання “Ексдиректора летовища та підрядника судитимуть за будівельні роботи в аеропорту “Ужгород” зі збитками на 7,5 млн грн”

 

“Минай” поступився “Дніпру-1” у другому літньому спарингу

Закарпатцi провели другий лiтнiй спаринг. Пiсля нiчиєї з «Металiстом» (1:1), підопiчнi Володимира Шарана поступилися «Днiпру-1». Про це повiдомляють на офiцiйнiй сторiнцi закарпатських “лисiв”.

«Минай» – «Днiпро-1» – 0:4.
Продовжити читання ““Минай” поступився “Дніпру-1” у другому літньому спарингу”

 

Тимчасове призупинення водопостачання в районі вулиць Островського – Добрянського, в зв’язку з аварійними роботами

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі проводять аваірйно-відновлювальні роботи на вулиці Кармелюка. В зв’язку з цим, приблизно з 9:30 і до завершення робіт, буде призупинено водопостачання в даному районі.

Відсутність водопостачання упродовж проведення робіт буде відчуватись в районі вулиць Острівна, Добрянського, Кармелюка, Павловича, Попопва і Шумна (будинок №22).
Продовжити читання “Тимчасове призупинення водопостачання в районі вулиць Островського – Добрянського, в зв’язку з аварійними роботами”