З фасаду музичної школи в Ужгороді приберуть обличчя Чайковського

Зображення росiйського композитора Петра Чайковського на музичнiй школi №1 в Ужгородi демонтують. Про це повiдомляє Ужгородська мiська рада.

Демонтувати зображення росiйського композитора Петра Чайковського шляхом опорядження фасаду, розташованого на будiвлi комунального закладу «Ужгородська музична школа №1» – таке рiшення пiдтримали сьогоднi члени виконкому мiської ради на черговому засiданнi.
Продовжити читання “З фасаду музичної школи в Ужгороді приберуть обличчя Чайковського”

 

У першому півріччі до бюджетів Закарпаття надійшло понад 9 млн грн туристичного збору

Протягом січня-червня 2023 року до місцевих бюджетів Закарпатської області сплачено 9 млн 53,5 тис. грн туристичного збору, що на 2% більше за аналогічний період 2022 року.

У тому числі: туристичний збір, сплачений фізичними особами становить 4 млн 390,8 тис. грн, а збір, сплачений юридичними особами – 4 млн 662,7 тис. грн.
Продовжити читання “У першому півріччі до бюджетів Закарпаття надійшло понад 9 млн грн туристичного збору”

 

В Ужгороді офіційно відкрили сезон із пляжного волейболу (ВІДЕО)

В Ужгороді офіційно відкрили сезон із пляжного волейболу.

Турнір підтримала Ужгородська міська рада, зокрема, управління в справах культури молоді та спорту. Учасники були налаштовані позитивно.
Продовжити читання “В Ужгороді офіційно відкрили сезон із пляжного волейболу (ВІДЕО)”

 

В Ужгороді відбулися Всеукраїнські благодійні змагання з більярду серед журналістів

В Ужгороді відбулися Всеукраїнські благодійні змагання з більярду серед журналістів.

Захід приурочили до Міжнародного дня спортивного журналіста. Ініціатором стала Закарпатська обласна організація Національної спілки журналістів України. ЗОО НСЖУ з участю управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради підтримали також інші організатори – Закарпатська обласна профспілка працівників культури та відокремлений підрозділ Федерації спортивного більярду України в Закарпатській області.
Продовжити читання “В Ужгороді відбулися Всеукраїнські благодійні змагання з більярду серед журналістів”

 

Тимчасове звуження проїзду на перехресті Швабської і Петефі

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на перехресті вулиці Швабської і площі Петефі (зі сторони Швабської).

В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, буде ускладнено проїзд автомобільного транспорту на ділянці вулиці, в районі їх проведення.
Продовжити читання “Тимчасове звуження проїзду на перехресті Швабської і Петефі”