Житель Ужгорода незаконно обмінював електронні гроші та криптовалюту під виглядом онлайн-консультацій

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області скерували до суду справу щодо мешканця Ужгорода за неправомірне використання електронних грошей та легалізацію коштів отриманих злочинним шляхом.

Про це інформує Бюро економічної безпеки. Продовжити читання “Житель Ужгорода незаконно обмінював електронні гроші та криптовалюту під виглядом онлайн-консультацій”

 

Патрульні поліцейські Закарпатської області притягнули до відповідальності за нетверезе керування 100 водіїв

За минулий місяць патрульні поліцейські Закарпатської області притягнули до відповідальності за нетверезе керування 1️⃣0️⃣0️⃣ водіїв

Нагадуємо про відповідальність за ст. 130 КУпАП: Продовжити читання “Патрульні поліцейські Закарпатської області притягнули до відповідальності за нетверезе керування 100 водіїв”

 

На війні з росією поліг ужгородець Владислав Аміт (ФОТО)

Про це повідомляє пресслужба Ужгородської міської ради.

У п’ятницю, 2 серпня, в обласному центрі Закарпаття попрощаються з полеглим захисником Владиславом Амітом. Продовжити читання “На війні з росією поліг ужгородець Владислав Аміт (ФОТО)”

 

Завдяки СБУ та ДБР в управління держави передано «нову партію» майна братів Медведчука та Козака на майже 400 млн грн

За матеріалами Служби безпеки та ДБР суд арештував додаткові активи, що належали братам екснардепів Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Мова йде про землю, корпоративні права, майнові комплекси і автотранспорт чотирьох підприємств у Львові. Серед них – завод з виробництва бетону та будівельна компанія.
Загальна вартість заблокованого майна становить майже 400 млн грн. Продовжити читання “Завдяки СБУ та ДБР в управління держави передано «нову партію» майна братів Медведчука та Козака на майже 400 млн грн”

 

СБУ затримала у Харкові російського шпигуна, який «полював» на секретну документацію України

Служба безпеки затримала шпигуна воєнної розвідки рф, який готував нову серію ракетно-бомбових ударів по Харкову. Основними цілями ворога були секретні місця зберігання важливої документації технічного характеру.
У такий спосіб окупанти сподівалися знищити технологічні документи, плани та креслення, які зберігаються у цих сховищах і необхідні для відновлення промислових підприємств області.

Щоб скоригувати повітряну атаку, російська спецслужба завербувала громадянина рф, який проживає у Харкові та працює в міському відділенні популярного банку.
Для отримання координат цілей фігурант «втемну» намагався використати свою знайому – працівницю однієї з місцевих держустанов, яка має доступ до таємної інформації. Продовжити читання “СБУ затримала у Харкові російського шпигуна, який «полював» на секретну документацію України”