На Ужгородщині п’яний водій “перекинув” своє авто на дах: постраждало 4 дітей (ФОТО)

Слідчі відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції розслідують факт порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортом напідпитку, що спричинило тілесні ушкодження.

Водія, який п’яним скоїв ДТП, затримали в процесуальному порядку. Сьогодні, 21 жовтня, близько 2:20 ночі до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селищі Середнє Ужгородського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група районного відділу поліції, працівники якої встановили попередні обставини аварії.
Продовжити читання “На Ужгородщині п’яний водій “перекинув” своє авто на дах: постраждало 4 дітей (ФОТО)”

 

Жителька Ужгорода виростила чорнобривці і потрапила до Книги рекордів

Тетяна Газа з Ужгорода отримала сертифікат про рекорд України в категорії «Жива природа» – «Найвищі в Україні чорнобривці». Розміри квітів вражають: заввишки 2 метри 14 см.

“Ого, – як на ті чорнобривці погляну! Ви думаєте, що такі могли вирости хіба що десь в Африці? От і не вгадали. Виросли вони в Ужгороді, у дворі військової пенсіонерки Тетяни Гази. Ніяких добрив в грунт вона не вносила, поливала водою зі свердловини та росли вони у звичайнісіньких умовах”, – повідомила на сторінці у соцмережі керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.
Продовжити читання “Жителька Ужгорода виростила чорнобривці і потрапила до Книги рекордів”

 

Ужгородці мають змогу долучитися до перейменування ще 8 вулиць міста

Ужгородці можуть висловити свою думку щодо перейменування 8 вулиць, проголосувавши також через гугл-форму. Про це повідомляє Ужгородська міська рада в соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, до 10 грудня триватиме повторне громадське обговорення щодо перейменування:
Продовжити читання “Ужгородці мають змогу долучитися до перейменування ще 8 вулиць міста”