Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва до Ужгорода

Укрзалізниця продовжує забезпечувати подорожі для дитячих груп та інших пасажирів на шкільні канікули і призначає ще два додаткових поїзда в найзатребуваніших напрямках.

Поїзд №213/214 Київ-Ужгород відправиться з Києва 25 та 27 жовтня, везучи на борту рекордну кількість дитячих груп, для яких і призначені ці два рейси. Продовжити читання “Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва до Ужгорода”

 

В Ужгороді надійшло повідомлення про замінування двох освітніх закладів

Повідомляється, що заміновано Ужгородський ліцей імені Т. Г. Шевченка та Ужгородський ліцей №15.
На місцях працюють відповідні служби. Продовжити читання “В Ужгороді надійшло повідомлення про замінування двох освітніх закладів”

 

Ужгородець посеред вулиці пограбував перехожого

Ввечері 15 жовтня до поліції зателефонував 48-річний житель села Загорб та повідомив, що кілька хвилин тому на одній з вулиць міста Ужгород невідома особа пограбувала його.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці опитали потерпілого та з’ясували, що подія трапилася близько 20-ї години. До потерпілого підійшов невідомий чоловік та силою відібрав у нього мобільний телефон. Продовжити читання “Ужгородець посеред вулиці пограбував перехожого”

 

Закарпаття: чоловік видавав себе за жінку і намагався виїхати з України

На Закарпатті прикордонники виявили ознаки кримінального правопорушення – підробки документів для незаконного перетинання кордону військовозобов’язаною особою.

У пункт пропуску «Лужанка» прибула особа, яка намагалася виїхати в Угорщину за документами, виданими на ім’я 25-річної уродженки Одеси. Її паспорт для виїзду за кордон та повторно свідоцтво про народження були видані лише у серпні-вересні цього року. Як з’ясували оперативники Держприкордонслужби, у липні цього вказана особа проходила ВЛК і у військово-облікових документах значилась як чоловік з військово-обліковою спеціальністю «робітник підсобний будівельних робіт». Продовжити читання “Закарпаття: чоловік видавав себе за жінку і намагався виїхати з України”

 

Ужгородський боксер був серед найкращих на Кубку України

У Рівному відбувся Кубок України з боксу серед чоловіків і жінок, присвячений захисникам і захисницям України. Серед найкращих на першості були й закарпатці.

Представник Ужгородської федерації боксу Володимир Боровський здобув дві перемоги і став бронзовим призером змагань. Про це повідомила пресслужба федерації. Продовжити читання “Ужгородський боксер був серед найкращих на Кубку України”