Вчасна доставка за адресою. Попри все (ВІДЕО)

«Раніше клієнти писали мені відгуки – а тепер чомусь не встигають. Обирай свій шлях захисника. Будь собою!»

Більше вакансій у Силах оборони України на сайті army.gov.ua ado recruiting.mod.gov.ua
Продовжити читання “Вчасна доставка за адресою. Попри все (ВІДЕО)”

 

Депутати звільнили голову Оноківської ТГ на Ужгородщині

Депутати Оноківської територіальної громади звільнили голову громади Марію Коваль-Мазюту

Із 22-х депутатів 17 депутатів проголосували за припинення повноважень голови Оноківської ТГ Марії Коваль-Мазюти. Продовжити читання “Депутати звільнили голову Оноківської ТГ на Ужгородщині”

 

30 вересня на митному кордоні «Вишнє Німецьке – Ужгород» буде частково обмежено рух

Міхаловецька митниця (Словацька Республіка) попереджає перевізників та громадян, що 30 вересня 2024 року на митному кордоні “Вишнє Німецьке – Ужгород” буде частково обмежено рух вантажів у зв’язку з проведенням регулярного огляду та технічного обслуговування службових габаритів – осьових ваг.

Обмеження планується наступним чином: Продовжити читання “30 вересня на митному кордоні «Вишнє Німецьке – Ужгород» буде частково обмежено рух”

 

На Закарпатті, неподалік кордону знайшли сховок з 75-ма гвинтівками, гранатами і набоями часів І Світової війни

Патрулюючи українсько-польську ділянку кордону, військовослужбовці відділу “Стужиця” Чопського прикордонного загону виявили за лінією інженерних споруд місце схрону вогнестрільної зброї часів І Світової війни. Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Як йдеться у повідомленні, прикордонники помітили деталі гвинтівки, які виднілися з-під землі. Продовжити читання “На Закарпатті, неподалік кордону знайшли сховок з 75-ма гвинтівками, гранатами і набоями часів І Світової війни”