Мешканку Ужгорода судили за незаконне отримання 350 тис. грн соцдопомоги

Закарпатка отримувала соцвиплати, як одинока матір, хоч проживала з чоловіком у цивільному шлюбі

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок місцевій мешканці Чіллі Форкош, яка шахрайським чином отримала 350 тис. грн соцдопомоги, нібито як самотня матір. Суд призначив їй два роки тюрми за шахрайство, але звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном. Закарпатку зобов’язали повернути незаконно отриману допомогу. Продовжити читання “Мешканку Ужгорода судили за незаконне отримання 350 тис. грн соцдопомоги”

 

Ужгород виділив на підтримку захисників ще 19,8 млн грн

Ще понад 19,8 мільйонів гривень із бюджету Ужгородської міської територіальної громади спрямують на підтримку захисників.

Проєкти рішень підтримали на черговій сесії міської ради. Продовжити читання “Ужгород виділив на підтримку захисників ще 19,8 млн грн”

 

На Ужгородщині горів Hyundai Accent

8 серпня о 11:24 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Hyundai Accent за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Баранинці, вул. Енергетиків.

Пожежею пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покриття автомобіля. Причина й збитки встановлюються. Продовжити читання “На Ужгородщині горів Hyundai Accent”

 

Виставку живопису «Мистецька імпреза» презентували в Ужгородському скансені (ВІДЕО)

Виставку живопису «Мистецька імпреза» презентували в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.

Представлені роботи 18 авторів є результатом традиційного художнього пленеру, який уже втринадцяте поспіль проводить в Ужгороді Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури. Цьогріч у пленері взяли участь викладачі мистецьких шкіл Закарпаття та художники-аматори з різних куточків нашого краю. Продовжити читання “Виставку живопису «Мистецька імпреза» презентували в Ужгородському скансені (ВІДЕО)”

 

Тимчасове ускладнення проїзду на перехресті вулиць Тиха і Ерделі

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на перехресті вулиць Тиха і Ерделі.

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, можливе ускладнення проїзду на ділянці автошляху, в районі проведення робіт. Продовжити читання “Тимчасове ускладнення проїзду на перехресті вулиць Тиха і Ерделі”