З початку повномасштабної війни СБУ заблокувала 76 ботоферм з аудиторією 3 млн фейкових акаунтів, – Ілля Вітюк

Упродовж 2022-2023 років Служба безпеки України заблокувала діяльність 76 ботоферм, які діяли на території нашої держави та відпрацьовували проросійські наративи.

Про це розповів начальник Департаменту кібербезпеки СБУ Ілля Вітюк у коментарі для UNITED24 Media.

Продовжити читання “З початку повномасштабної війни СБУ заблокувала 76 ботоферм з аудиторією 3 млн фейкових акаунтів, – Ілля Вітюк”

 

В Ужгороді затримали зловмисника, який поранив ножем чоловіка

Співробітники Ужгородського районного управління поліції затримали 40-річного місцевого жителя, який завдав тяжкі тілесні ушкодження 24-річному чоловіку. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство

5 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку між чоловіками на одній з вулиць обласного центру. Одного з учасників конфлікту, 24-річного ужгородця, з ножовим пораненням та іншими травмами, госпіталізували до лікарні.
Продовжити читання “В Ужгороді затримали зловмисника, який поранив ножем чоловіка”

 

На Закарпатті згоріли два ВАЗи

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

Як повідомляється, 3.11.2023, о 6:32 надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля ВАЗ-2109 за адресою: Мукачівський район, Чинадіївська територіальна громада, смт Чинадійово, вул. Санаторна. Пожежею пошкоджено моторний відсік та салон транспортного засобу. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
Продовжити читання “На Закарпатті згоріли два ВАЗи”

 

Тимчасове звуження проїзду на перехресті вулиць Щедріна та Нікітіна

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на перехресті вулиць Щедріна та Нікітіна.

В зв’язку з цим, тимчасово, протягом виконання робіт, можливе ускладення проїзду автомобільного транспорту на ділянці, в районі їх проведення.
Продовжити читання “Тимчасове звуження проїзду на перехресті вулиць Щедріна та Нікітіна”